noiembrie 19, 2010

Minciuni

Minti cu zambete si mangaieri, minti rostind cuvinte ce picteaza Paradisul, minti cu caldura pielii tale cand ma imbratisezi si minti cu buzele umede. Si nici macar nu spui “Imi pare rau”. Ah! Cat as vrea sa iti para rau, sa ma iei in brate si sa incetezi sa ma minti... Daca ai minti doar cu vorbele, mi-as dori sa taci. Dar minti cu ochii si nu as vrea sa ii inchizi caci mi-ar lipsi prea mult. Minti cu mainile si nu as putea trai fara atingerea lor. Minti cu vise si nu as mai sti sa ma trezesc fara tine. Vreau sa taci, sa ma lasi sa inchid ochii, sa nu ma atingi... vreau sa nu ma mai minti...
Nu esti al meu si, ah, cat m-ai mintit! Nu mai sunt nici eu a ta, acum suntem amandoi falsi, neloiali, nedrepti cu noi insine, nedrepti cu lumea... suntem doua trupuri ce se apropie uneori dar care nu devin niciodata unul . Suntem doua inimi ce nu bat una pentru cealalta ci care se indreapta spre orizonturi diferite. Suntem doi ipocriti ce se tin de mana fara sa ii lege nimic. Suntem nesinceri si infideli si nu ne ascundem infidelitatea de lume, ci ascundem apropierea dintre noi.
 
Our love is a lie, and so we begin, 
Foolishly layin', our hearts on the table, stumblin' in 
Our love is a flame, burnin' within, 
Now and then fire light will catch us stumblin' in

3 comentarii:

metafizicx spunea...

foarte fain!!!!

Adriana spunea...

Iti multumesc pentru apreciere. Si, mai mult decat atat, iti multumesc ca prin acest comentariu simplu, m-ai ajutat sa descopar un blog atat de impresionant ca al tau. Sunt mandra ca ma citesti si onorata sa te citesc :)

metafizicx spunea...

multumesc!!!