septembrie 21, 2010

Ce vor femeile?

Daca pana si noi ne intrebam... si totusi nu ni se pare ca vrem asa multe sau ca suntem asa complicate. Doar ca ne facem mai greu intelese, poate. Asta ca sa nu dau si astazi vina pe ei, cei care ar trebui sa ne dea tot ce ne dorim noi. Uite ca macar pentru inceput, nu o sa fiu feminista. Nu garantez ca ma tine mult.
Am vrea sa fiti uneori gelosi, macar putin, macar cat sa ne stim dorite si pretuite. Dar nu vrem sa exagerati pentru ca pana la urma avem si noi dreptul la libertate. Am vrea sa ne sunati des, atat cat sa ne aratati ca va lipsim. Dar nu prea des, pentru ca ne-am simti urmarite. Am vrea sa ne spuneti ca suntem frumoase... si nu, aici nu exista o limita! Cu cat mai des, cu atat mai bine. Am vrea sa ne lasati sa traim neingradite, dar sa stiti sa ne prindeti de brat cand plecam si sa ne spuneti "Ramai cu mine". Vrem sa ramanem pana dimineata langa voi, dar vrem sa va auzim pe voi spunand ca asta va doriti. Vrem sa ne spuneti "As vrea sa vii cu mine sa petrecem weekend-ul impreuna" si nu sa spuneti "Ce ai de gand sa faci in weekend?".
Noi incercam sa va aratam ce ne dorim de la voi, incercati si voi sa ne vedeti! Ne place sa va stim un pic gelosi, asa ca daca flirtam cu chelnerul intr-un bar, de fapt flirtam cu voi, prin el. Vrem sa ne sunati, drept dovada nu avem niciodata telefonul inchis pentru voi si niciodata nu avem ce va mai important de facut cand ne sunati. Ne place sa ne faceti sa ne simtim frumoase, indiferent ce avem pe noi... si mai ales ce nu avem. Plecam de langa voi, numai ca sa ne spuneti sa ramanem si nu ne intoarcem pentru ca vrem sa ne spuneti voi ca ne vreti inapoi. 

Vrem sa ne rasfatati, fie si numai prin cuvinte, vrem sa ne tineti atent in palme, sa ne gadilati si voi orgoliul macar din cand in cand si sa va fie dor... si noua ne este...

3 comentarii:

Nunutu spunea...

De cele mai multe ori indecizia unuia dintr-un cuplu este cea care pune bazele deciziei celuilalt. Atitudinea inseamna totul iar intr-o relatie atitudinea corecta este sa il determini pe cel de langa tine sa faca ceea ce iti doresti prin actiune, nu prin a vedea daca accepta sa nu, inainte, pentru a nu crea vre-un disconfort. Oferindu-i siguranta ca vrei sa se intoarca la tine, tinandu-l de mana incatusat, telefonandu-l pe cat de des posibil pentru a nu-l lasa sa uite cat de mult inseamna pentru tine si aratandu-i frumusetea pe care o reprezinta in tine. Dar pentru ca toate astea sa aiba efect, trebuie sa primesti acelasi raspuns, pentru ca un cuplu inseamna doi. Excesul apare intotdeauna iar intr-o relatie pe care o pretuiesti, trebuie sa faci compromisurile necesare pentru a-l inlatura si nu sa renunti din simplul motiv ca nu este ceea ce iti doresti, pentru ca toate lucrurile pe care le primesti pe langa sunt precum visului tau, uneori in minte, dar cel mai important sunt si reale. E important sa nu renunti la lupta pentru aceste lucruri pe care ti le ofera, desi stii ca le poti primii in multe alte moduri imbracate mult mai estetic dar de care nu vei putea fi niciodata sigura ca sunt reale. Este important sa nu renunti usor la ele si nu sa speri ca se va remedia, ci sa faci ceva in privinta asta.
Scrii cuvinte plinde de adevar, incarcate de valoare emotionala imensa iar asta te face pe tine ceea ce esti, o visatoare, dar uneori este bine sa stii ca visele nu pot fi in totalitate satisfacute asa cum ti le imaginezi si important este sa stii sa faci compromisurile care sunt necesare. In fond si la urma urmei, cu totii suntem oameni, si asta inseamna ca nu suntem perfecti, dar putem invata si ne putem adapta. Ai rabdarea sa vezi acest lucru inainte de a renunta de tot doar din simpla idee ca nu este ceea ce vrei, cu atat mai mult cu cat ai avut dovada vie ca visul tau a fost satisfacut. Si de ce nu ar mai putea fi?

SimonaR. spunea...

I think I agree but... I am not very sure :D... well I don't have to be sure... I am a women after all ;))

Adriana spunea...

Cand o sa gasesc ceea ce mi-am dorit, o sa mi-o spuna sufletul. Nu am gasit atunci si am mers mai departe. Acum incerc in alta parte si mi-e bine asa cum e. Stiu sa iau ce e mai frumos de la orice experienta, am invatat multe si am plecat mai departe. Avem drumul nostru...acum separat. Nu mai poate fi...