septembrie 20, 2010

Amanta

Suntem liberi. Ce fericire sa fim liberi impreuna! Si azi a venit fara sa spuna. Si azi m-a surprins cu sarutul lui neasteptat de tandru. Si azi am ajuns acasa intr-un suflet, ca si cum as incerca sa fug de parfumul lui. Dar ceva  s-a schimbat... suntem liberi! Mai mult decat atat, eu sunt libera! Libera sa fiu sorbitura de sampanie care destinde dupa o zi de munca, libera sa fiu lenjeria din satin cu care isi inveleste trupul gol, libera sa fiu noptile lui intregi.

Amanta... Ma uit in jurul meu si vad in ce mod patetic sunt privite amantele... ca sunt subjugate iubirii, ca sufera la gandul ca sunt pe locul doi, ca sunt niste fiinte nefericite. Dar nu, amanta este femeia frumoasa, puternica si pasionala care stie sa faca un barbat sa se intoarca in patul ei, e cea care ofera numai partile bune pe care o relatie le are de oferit si ia acelasi lucru. Amanta e rasfatata si e cea care rasfata. Amanta sunt eu. Pentru ca am ales sa fiu libera si sa il las liber. Am ales sa il las sa soarba din mine, fara a avea timp sa se obisnuiasca, am ales sa fiu lenjeria din satin cu care isi inveleste trupul numai pentru cateva ore si am ales sa fiu noptile lui numai din cand in cand. Am ales pasiunea si dorinta. Desigur, nu ar fi putut fi vorba decat de el, sarmantul. Dovada ca o amanta stie sa isi aleaga un barbat adevarat. Suntem liberi...

I'm your private dancer...

2 comentarii:

SimonaR. spunea...

I really like champaign >:)

Anonim spunea...

si cand vei fi sotie, iar alta va fi amanta.....amanta in patul careia sotul tau se duce disperat??? Sa nu uiti ca amantele vor fi mereu pe locul doi, iar un barbat adevarat divorteaza atunci cand trebuie. Ceea ce spui tu este o dovada de neputinta de lasitate. Spre exemplu: Cu cine merge el la o nunta? Cu sotia! Cu cine mergi tu la o nunta? Singura! Iti spun din experienta, numai ca eu m-am oprit la timp. Tu unde esti in toata treaba asta? Doar sub el.....el care se victimizeaza cat poate, el care cerseste doar sex intr-un mod extrem de elegant. Daca te iubeste cu adevarat va divorta rapid si fara sa i-o ceri tu. Trezeste-te!!!! Vorbesti de libertate? Unde este libertatea ta? A lui este oriunde si oricand.